Workshop: 

De volgende workshop is in voorbereiding.

Groepsles (ook online)

Groepslessen worden ook ATM’s genoemd (Awareness Through Movement: Bewust Door Beweging). Bij deze lessen leid ik je heel rustig en beheerst door een aantal bewegingen, meestal liggend. Iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar gemakkelijke kleding te dragen en een (hand)doek  te hebben om op te liggen. Als je door fysieke beperkingen niet in staat bent om sommige bewegingen uit te voeren, kun je ook alleen maar in je hoofd mijn aanwijzingen volgen – met even groot effect.

Wanneer zijn er groepslessen?

De lessen vinden plaats op maandagavond om 21 uur en op woensdagochtend om 9 uur.  De lessen duren ca. 1 uur. Je kunt je via het contact-formulier aanmelden. Als je online wilt meedoen ontvang je van mij een Zoom-link.

Am Dienstagabend von 19.30h bis 20.30h gebe ich eine Stunde auf Deutsch. Diese Stunde ist nur online zu besuchen. Melde dich auf der Homepage an. 

Waar zijn de lessen?

De groepslessen zijn op maandagavond om 21.00 uur  in de Zamenhofstraat 108 bij UCT-Amsterdam. De lessen zijn fysiek en ook online te volgen. Op woensdagochtend is de les alleen online.

De workshops vinden op wisselende dagen van 19.00h tot ca. 21.30h  plaats bij Noordstraalt op de tt. Vasumweg 24A in Amsterdam Noord. 

Wat zijn de kosten?

Voor een 10 rittenkaart: € 100,,-

Voor een 5 rittenkaart: € 50,-

Één losse les kost € 12,50,-

 

Wat heb je nodig?

Je hebt makkelijke kleding nodig, plus een handdoek om op te liggen.

Boek nu een les of workshop en wordt een blijer mens.