Workshop: 

Vaste grond onder de  voeten?

Vaste grond onder de voeten!

De tweede van drie workshops die over het contact met de grond gaan.
‘Vaste grond onder je voeten’
Woensdagavond 10 maart 2021 van 19h tot ca. 21h  kun je de ondersteuning door de grond ervaren. Welke opties, welke bewegingsmogelijkheden heb je en hoe kun die gebruiken met zo weinig  mogelijk inspanning? Dr. Moshé Feldenkrais stelde: ‘Goede houding is  het vermogen om in elke richting te kunnen bewegen zonder aarzeling of voorbereiding.’ En dat is natuurlijk gebaseerd op het oppervlak waarop wij ons bevinden.
Want de grond trekt je niet alleen maar aan door de zwaartekracht maar stoot je ook af door de normaalkracht.

woensdag 10 maart 2021 online via zoom

betaal €35,-

meld je hier aan!

Groepsles (ook online)

Tijdens de corona-lockdown zijn er twee keer per week online groepslessen. Groepslessen worden ook ATM’s genoemd (Awareness Through Movement: Bewust Door Beweging). Bij deze lessen leid ik je heel rustig en beheerst door een aantal bewegingen, meestal liggend. Iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar gemakkelijke kleding te dragen en een (hand)doek  te hebben om op te liggen. Als je door fysieke beperkingen niet in staat bent om sommige bewegingen uit te voeren, kun je ook alleen maar in je hoofd mijn aanwijzingen volgen – met even groot effect.

Wanneer zijn er groepslessen?

De lessen vinden plaats op maandagen om 21 uur  en ook op woensdagen om 9uur.  De lessen duren ca. 1 uur. Je kunt je via het contact-formulier aanmelden. Als je online wilt meedoen ontvang je van mij een Zoom-link. 

Waar zijn de lessen?

De groepslessen zijn op maandagavonden om 21.00 uur normaliter in de Zamenhofstraat 108 bij UCT-Amsterdam. Op dit moment zijn er alleen online lessen. De lessen op woensdagochtend zijn altijd alleen online.

De workshops vinden op wisselende dagen van 19.00h tot ca. 21.30h  plaats bij Noordstraalt op de tt. Vasumweg 24A in Amsterdam Noord. Maar nu dus ook alleen maar online te volgen.

Wat zijn de kosten?

Voor een 10 rittenkaart: € 100,,-

betaal voor 10 lessen

Voor een 5 rittenkaart: € 50,-

betaal voor 5 lessen

Één losse les kost € 12,50,-

 

Wat heb je nodig?

Je hebt makkelijke kleding nodig, plus een handdoek om op te liggen.

Boek nu een les of workshop en wordt een blijer mens.