Workshops

Workshops zijn uit meerdere lessen samengesteld die één onderwerp belichten. Een workshop duurt ca. tweeënhalf uur.

De volgende workshop vindt plaats in september, meer informatie volgt eind augustus.

 

Groepsles (online)

Nadat ik tijdens de corona-lockdown twee keer per week online groepslessen heb gegeven, zal ik vanaf september ook weer fysieke lessen aanbieden.  Groepslessen worden ook ATM’s genoemd (Awareness Through Movement: Bewust Door Beweging). Bij deze lessen leid ik je heel rustig en beheerst door een aantal bewegingen, meestal liggend. Iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar gemakkelijke kleding te dragen en een (hand)doek  te hebben om op te liggen. Als je door fysieke beperkingen niet in staat bent sommige bewegingen uit te voeren, kun je ook alleen maar in je hoofd mijn aanwijzingen volgen – met even groot effect.

Wanneer zijn groepslessen?

De lessen vinden plaats op maandagen en donderdagen van 21 uur tot 22 uur.  Je kunt je via het contact-formulier aanmelden en ontvangt dan van mij een Zoom-link voor een video-call.  De lessen zijn tot de zomer gratis, maar een geheel vrijwillige bijdrage is van harte welkom via een:

TIKKIE

Waar

De groepslessen zijn op maandagavonden om 21.00 uur in de Zamenhofstraat 108 bij UCT-Amsterdam. Daarnaast op donderdagen om 21h online.

Vanaf september geef ik off- en online lessen. Dus als je niet in staat bent om fysiek deel te nemen kun je ook online meedoen.

De workshops vinden op wisselende dagen van 19.00h tot ca. 21.30h  plaats bij Noordstraalt op de                      tt. Visumweg 24A in Amsterdam Noord.  Ook de workshops zijn online te volgen.

Wat zijn de kosten?

Voor een 10 rittenkaart: € 100,-

Één losse les kost € 12.50

Wat heb je nodig?

Je hebt makkelijke kleding nodig, plus een handdoek om op te liggen.

Boek nu een les of workshop en wordt een blijer mens.