Workshop: 

Vaste grond onder de voeten?

De tweede van drie workshops die over je contact met de grond gaan. Welke opties, welke bewegingsmogelijkheden heb je en hoe kun die gebruiken met zo min mogelijk inspanning?

In dit geval: Hoe sta jij elke dag op? Hoe gebruik je de grond (of bijv. je bed) om op te staan? Moeiteloos? Zonder klachten?

Dr. Moshé Feldenkrais stelde: ‘Goede houding is  het vermogen om in elke richting te kunnen bewegen zonder aarzeling of voorbereiding.’ En dat is natuurlijk gebaseerd op het oppervlak waarop wij ons bevinden.
Want de grond trekt je niet alleen maar aan door de zwaartekracht maar stoot je ook af door de normaalkracht.

woensdag 17 maart 2021 online via zoom 

betaal €35,-

meld je hier aan!

Groepsles (ook online)

Tijdens de corona-lockdown zijn er twee keer per week online groepslessen. Groepslessen worden ook ATM’s genoemd (Awareness Through Movement: Bewust Door Beweging). Bij deze lessen leid ik je heel rustig en beheerst door een aantal bewegingen, meestal liggend. Iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar gemakkelijke kleding te dragen en een (hand)doek  te hebben om op te liggen. Als je door fysieke beperkingen niet in staat bent om sommige bewegingen uit te voeren, kun je ook alleen maar in je hoofd mijn aanwijzingen volgen – met even groot effect.

Wanneer zijn er groepslessen?

De lessen vinden plaats op maandagen om 21 uur  en ook op woensdagen om 9uur.  De lessen duren ca. 1 uur. Je kunt je via het contact-formulier aanmelden. Als je online wilt meedoen ontvang je van mij een Zoom-link. 

Waar zijn de lessen?

De groepslessen zijn op maandagavonden om 21.00 uur normaliter in de Zamenhofstraat 108 bij UCT-Amsterdam. Op dit moment zijn er alleen online lessen. De lessen op woensdagochtend zijn altijd alleen online.

De workshops vinden op wisselende dagen van 19.00h tot ca. 21.30h  plaats bij Noordstraalt op de tt. Vasumweg 24A in Amsterdam Noord. Maar nu dus ook alleen maar online te volgen.

Wat zijn de kosten?

Voor een 10 rittenkaart: € 100,,-

Voor een 5 rittenkaart: € 50,-

Één losse les kost € 12,50,-

 

Wat heb je nodig?

Je hebt makkelijke kleding nodig, plus een handdoek om op te liggen.

Boek nu een les of workshop en wordt een blijer mens.