Workshop: Zie je het nog zitten

Thuiswerken aan de keukentafel, meer uren onder minder ideale omstandigheden. Volgens vakbond CNV heeft 40% van de thuiswerkers klachten door het thuiswerken. Meer en vooral andere aandacht voor je lichaam helpt klachten te voorkomen en te verhelpen.

De Feldenkrais-methode geeft je mogelijkheden om te leren. Leer je lichaam beter kennen, leer nieuwe manieren van bewegen, leer klachten te plaatsen in andere context, dus: leer je zelf te helpen.

Wanneer: 27 november 2020, 19 – 21.30 uur
Waar: Noordstraalt (tt. Vasumweg 24A, Amsterdam)  of online via zoom
Kosten: € 35,-    betaal voor de workshop  en  meld je aan


Benodigdheden: makkelijke kleding en een (hand)doek om op te liggen

 

 

Groepsles (ook online)

Nadat ik tijdens door de corona-lockdown twee keer per week online groepslessen heb gegeven, geef ik vanaf september ook weer fysieke lessen.  Groepslessen worden ook ATM’s genoemd (Awareness Through Movement: Bewust Door Beweging). Bij deze lessen leid ik je heel rustig en beheerst door een aantal bewegingen, meestal liggend. Iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar gemakkelijke kleding te dragen en een (hand)doek  te hebben om op te liggen. Als je door fysieke beperkingen niet in staat bent om sommige bewegingen uit te voeren, kun je ook alleen maar in je hoofd mijn aanwijzingen volgen – met even groot effect.

Wanneer zijn er groepslessen?

De lessen vinden plaats op maandagen om 21 uur  en ook op woensdagen om 9uur.  De lessen duren ca. 1 uur. Je kunt je via het contact-formulier aanmelden. Als je online wilt meedoen ontvang je van mij een Zoom-link. 

Waar zijn de lessen?

De groepslessen zijn op maandagavonden om 21.00 uur in de Zamenhofstraat 108 bij UCT-Amsterdam. Deze lessen zij fysiek en online te volgen. Daarnaast zijn er nu online lessen op woensdagen om 9.00h.

 

De workshops vinden op wisselende dagen van 19.00h tot ca. 21.30h  plaats bij Noordstraalt op de tt. Vasumweg 24A in Amsterdam Noord.  Ook de workshops zijn online te volgen.

Wat zijn de kosten?

Voor een 10 rittenkaart: € 100,-

betaal voor 10 lessen

Voor een 5 rittenkaart: € 50,-

betaal voor 5 lessen

Één losse les kost € 12,50,-

 

Wat heb je nodig?

Je hebt makkelijke kleding nodig, plus een handdoek om op te liggen.

Boek nu een les of workshop en wordt een blijer mens.