Workshop: Hulp bij rugpijn

Ik had jarenlang lage rugpijn – niemand kon mij helpen. Met het ontdekken van mijn rug door de Feldenkrais-methode heb ik me zelf geholpen. Jij kunt ook leren om je zelf te helpen. Maak een begin met de workshop op 23 oktober bij Noordstraalt. Leer je rug en jezelf beter kennen!

Wanneer: 23 oktober 2020, 19 – 21.30 uur
Waar: Noordstraalt (tt. Vasumweg 24A, Amsterdam)  of online via zoom
Kosten: € 35,-    betaal voor workshop
Benodigdheden: makkelijke kleding en een (hand)doek om op te liggen

 

Groepsles (ook online)

Nadat ik tijdens door de corona-lockdown twee keer per week online groepslessen heb gegeven, geef ik vanaf september ook weer fysieke lessen.  Groepslessen worden ook ATM’s genoemd (Awareness Through Movement: Bewust Door Beweging). Bij deze lessen leid ik je heel rustig en beheerst door een aantal bewegingen, meestal liggend. Iedereen kan meedoen. Je hoeft alleen maar gemakkelijke kleding te dragen en een (hand)doek  te hebben om op te liggen. Als je door fysieke beperkingen niet in staat bent om sommige bewegingen uit te voeren, kun je ook alleen maar in je hoofd mijn aanwijzingen volgen – met even groot effect.

Wanneer zijn er groepslessen?

De lessen vinden plaats op maandagen om 21 uur  en na afspraak ook op donderdagen om 21 uur.  De lessen duren ca. 1 uur. Je kunt je via het contact-formulier aanmelden. Als je online wilt meedoen ontvang je van mij een Zoom-link. 

Waar zijn de lessen

De groepslessen zijn op maandagavonden om 21.00 uur in de Zamenhofstraat 108 bij UCT-Amsterdam. Deze lessen zij fysiek en online te volgen. Daarnaast zijn er nu online lessen op woensdagen van 9.00h tot 9.45h en na aankondiging op donderdagen om 21h.

 

De workshops vinden op wisselende dagen van 19.00h tot ca. 21.30h  plaats bij Noordstraalt op de tt. Vasumweg 24A in Amsterdam Noord.  Ook de workshops zijn online te volgen.

Wat zijn de kosten?

Voor een 10 rittenkaart: € 100,-

betaal voor 10 lessen

Één losse les kost € 12.50

betaal voor 5 lessen

Voor de workshop € 35,-

betaal voor de workshop

Wat heb je nodig?

Je hebt makkelijke kleding nodig, plus een handdoek om op te liggen.

Boek nu een les of workshop en wordt een blijer mens.